VVI βηματοδότη

VVI βηματοδότη

vvi pacemaker
vvi pacemaker

VVI βηματοδότη είναι ο πιο κοινός τύπος του βηματοδότη. VVI βηματοδότης είναι ένα ιατρικό εργαλείο που επιτρέπει ο καρδιακός μυς λειτουργεί σωστά. Σε χειρουργική επέμβαση, ένα εξειδικευμένο καρδιολόγο, ενσωματώνοντας VVI βηματοδότη στο θωρακικό τοίχωμα και VVI βηματοδότη με καλώδια συνδέουν την καρδιά στην πάνω δεξιά καρδιακή κοιλότητα ή στη δεξιά κοιλία. Ο ρόλος του βηματοδότη VVI ότι σε περίπτωση που μια καρδιά που επιβραδύνουν ή σταματούν, στέλνει ένα ηλεκτρικό παλμό στη δεξιά κοιλία και ενεργοποιεί την καρδιά. Ηλεκτρικές ώσεις από τη δεξιά κοιλία περνά στην αριστερή κοιλία και έτσι διατρέχει τη ροή του αίματος. Όταν η καρδιά έχει υποστεί βλάβη από καρδιακή προσβολή ή όταν παρουσιάζεται το μπλοκ της καρδιάς, η καρδιά χάνει το ρόλο του ως το φυσικό βηματοδότη. VVI βηματοδότη μπορεί να απαιτηθεί εάν χαθεί αγωγής μεταξύ των άνω θαλάμων και των κοιλιών ή κόλπων και κοιλιών.

VVI βηματοδότη σημαίνει:

V - Κοιλίας ρυθμών
V - Κοιλίας αισθάνθηκε
I - βηματοδότηση αναστέλλεται αν νικήσει αισθάνθηκε

VVI μόνο τα τρία πρώτα γράμματα του κώδικα σύστημα 4,5 ή έξι γράμματα του συστήματος κωδικοποίησης. Άλλα γράμματα δείχνουν τις αλλαγές στο βηματοδότη VVI ανάλογα με το ποσοστό διαφοροποίησης ή καρδιαγγειακή απαιτήσεις αλλαγή της καρδιάς. Το πέμπτο γράμμα εάν υπάρχει σχετίζονται με τη λειτουργία των αντι-ταχυκαρδίας.

Αυτός ο τύπος του βηματοδότη μπορεί να προκαλέσει κάποια σύνδρομο ασθενείς, βηματοδότη ιδιαίτερα σε ασθενείς με νόσο sinoatrial περισσότερο από κολποκοιλιακή ασθένεια. VVI βηματοδότη θα μπορούσε να προκαλέσει ανάδρομη ventriculoatrial αγωγή που οδηγεί σε ναυτία, χαμηλή αρτηριακή πίεση και την κούραση. Βηματοδοτών σύνδρομο προκαλείται από κολπική κύματα κανόνι αποτέλεσμα της ταυτόχρονης κολπικών και κοιλιακών contractions.This προκαλεί το αίμα τρέχει με λάθος τρόπο και η παραγωγή πέφτει καρδιά. Αυτή η κατάσταση προκαλεί με βηματοδότη VVI μπορεί να επιλυθεί με τον επαναπρογραμματισμό του βηματοδότη ή αντικατάσταση για ένα διπλό βηματοδότη θαλάμου. VVI βηματοδότη δεν είναι επαρκής όταν οι κοιλίες δεν είναι σε θέση να νικήσει μαζί στις περιπτώσεις συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας και στη συνέχεια είναι ένα απαιτούμενο διπλό βηματοδότη θαλάμου. Πιθανά προβλήματα κατά την εγκατάσταση βηματοδότες VVI είναι: κατάρρευση του πνεύμονα, λοίμωξη, περικαρδίτιδα, εμβολή αέρα, το αίμα αποθήκευση στην υπεζωκοτική κοιλότητα και άλλοι.

Μετά την επέμβαση, ο ασθενής Όχημα Υπηρεσία Αδειοδότησης ενημερώνει ότι έχει ένα ενσωματωμένο βηματοδότη VVI και ως εκ τούτου θα εκδοθεί τον κατάλληλο άδεια οδήγησης. Θα πρέπει να αποφύγετε το στρες της άσκησης τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά την εγκατάσταση VVI βηματοδότη μετά από αυτό ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει με τις περισσότερες σωματικές δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην βλάψει το βηματοδότη.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" vvi pacemaker
Close