Καρδιολογία: σημάδια της νόσου

Καρδιολογία: σημάδια της νόσου

Edema - cardiology
Edema - cardiology

Κατά την εξέταση των ασθενών μπορούν να ληφθούν πολύ σημαντικά στοιχεία σχετικά με την αιτιολογία, τη φύση και τη διάρκεια της καρδιακής νόσου. Αυτά περιλαμβάνουν: μαθητές Argyll Robertson, η σπληνομεγαλία, διάχυτη βρογχοκήλη, ένα νεφρό, συγγενείς ανωμαλίες, ανώμαλη φλεβική παλμούς στο λαιμό ή προκάρδιο, κυάνωση, οίδημα και πάχυνση δάχτυλα. Η προσεκτική ψηλάφηση μπορεί να ανιχνεύσει και υπερτροφία της δεξιάς ή αριστερής κοιλίας, ή διαστολική tril κινήσεις. Κατά την εξέταση των ασθενών σε εξωτερικά ιατρεία μπορεί να ανιχνεύσει ένα οίδημα ή χαμηλότερη αρθρώσεις των άκρων, καθώς και οίδημα στην περιοχή του ιερού, γλουτιαία περιοχή και οπίσθια περιοχές σε νοσηλευόμενους ασθενείς. Η παρουσία ενός οιδήματος δεν είναι επαρκής για τη διάγνωση των ασθενών που πάσχουν από καρδιακή ανεπάρκεια, εκτός από την πιο καταγγέλλον και δύσπνοια. Ένα οίδημα εκφράζεται συχνά σε παχύσαρκους ασθενείς και σε άτομα με ανεπαρκή φλέβες των ποδιών και θρομβοφλεβίτιδα μετά επουλωθεί. Υπάρχουν και άλλες μη καρδιακά αίτια του οιδήματος, όπως φορώντας ζαρτιέρες, κάλτσες ή ελαστική μανσέτα αποπληθωρισμού, που ακολουθείται από παρατεταμένη καθιστή ή όρθια, κατακράτηση υγρών πριν την έμμηνο ρύση, καθώς και ιδιοπαθής οίδημα στις γυναίκες. Μπορεί να οδηγήσει σε οίδημα δ νέφρωση και τερματικού νεφρίτιδα, κίρρωση με ασκίτη, συγγενή και επίκτητη hypoproteinemia οιδήματος λεμφικού, εκφρασμένη πείνα και αναιμία, καθώς και απόφραξη των φλεβών κατώτερης καφέ.

Κυάνωση μπορεί να είναι κεντρικό ή περιφερειακό. Κεντρικό τύπος κυάνωση που προκαλούνται από χαμηλές κορεσμού αρτηριακού οξυγόνου που προκαλείται από ενδοκαρδιακό δεξιά - αριστερά SANTO λόγω αρτηριοφλεβικό συρίγγιο στην πνευμονική κυκλοφορία, ορισμένα χρόνια πνευμονική νόσο, ή που οφείλεται σε πνευμονία. Και σε αντίθεση με περιφερική κυάνωση εκφράζεται στις βλεννώδεις μεμβράνες του θερμού-για παράδειγμα στο εσωτερικό των χειλιών, η γλώσσα. Αποδεικνύει τον προσδιορισμό της μερικής πίεσης του οξυγόνου (ΡΟ2) σε αρτηριακό κορεσμό σε οξυγόνο και το σύστημα. Ένα vera πολυκυτταραιμία μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση της κυάνωση κεντρικού τύπου, παρά κανονικό κορεσμό οξυγόνου ως ένας μεγάλος αριθμός των ερυθρών κυττάρων του αίματος αυξάνει το ποσό της μειωμένης αιμοσφαιρίνης. Για να διαφοροποιηθούν κυάνωση προκαλείται από μια διακλάδωση στην καρδιά ή τους πνεύμονες από εκείνη που προκαλείται από την πρωτοπαθή νόσο των πνευμόνων.

Και αν Sauteria κανονική αρτηριακού οξυγόνου μπορεί να είναι μία περιφερειακή Κυάνωση. Εμφανίζεται σε κρύα μέρη του σώματος, όπως τα χέρια, τη μύτη, τα αυτιά και τα μάγουλα. Προκαλείται από αργή κυκλοφορία στο περιφερικό αγγειακό σύστημα προκαλώντας την τριχοειδή ροή απελευθερώνει περισσότερο οξυγόνο από το κανονικό. Και ορισμένες ασθένειες όπως η στένωση της πνευμονικής ΜΗΤΡ στένωση ή καρδιακή ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη «καρδιακή εξόδου" και περιφερική Κυάνωση. Ωστόσο, οι πιο κοινές αιτίες της τάσεως του νευρικού συστήματος που σχετίζεται με κρύο, κρύα χέρια και η συνολική έκθεση του σώματος σε κρύο.

Θόρυβοι, ήχους και ήχους βρεθώ αδύναμη

Η στηθοσκόπηση είναι δυνατόν να προσδιοριστεί η παρουσία των δομικών και λειτουργικών ανωμαλιών. Αυτό επιτυγχάνεται με την σημειώνοντας τις αλλαγές στην πρώτη και δεύτερη ήχους της καρδιάς, η παρουσία ενός επιπλέον ήχου καρδιάς, εξωκαρδιακών ήχους, θορύβους και συστολική πνευμονική αρτηρία και υψίσυχνο ήχο της αορτής σε συστολή. Είναι επίσης απαραίτητο να διακρίνει τους ήχους που δεν έχουν κανένα γνωστό παθολογικά χαρακτηριστικά. Αυτά περιλαμβάνουν: σκισμένα και κανονικό τόνο, ήχο υψηλής συστολικής, ΙΙΙ κανονικό τόνο, και ο θόρυβος καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας μουρμουρίσματα καρδιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να ερμηνεύσει σωστά την εμφάνιση του θορύβου, όπως. Προφέρεται στην περίπτωση της καρδιακής ανεπάρκειας με ένα πολύ μικρό "Καρδιακή Output" ή στην περίπτωση των έντονη κοιλιακή ταχυκαρδία. Αντισταθμιστικά κατάσταση ή τη μείωση της κοιλιακής ταχυκαρδίας μπορεί να προκαλέσει χαμηλή ένταση ακούγεται καθαρά. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να ακούτε τους θορύβους που προηγουμένως δεν μπορούσαν να ανιχνεύσουν. Βασισμένο σε όγκο, ο ήχος διαιρείται με βαθμούς του Ι-VI, όπου το πλήθος των θορύβων κατά την χαμηλότερη ένταση, και VI του ισχυρότερου.

Σύντομη και μαλακό συστολικό φύσημα μπορεί να είναι λειτουργικά, ειδικά αν δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές, και αν σημαντικές αλλαγές στην αναπνοή και οι αλλαγές στη θέση του ασθενούς. Κόπωση και ταχυκαρδία αυξήσει την ένταση του κάθε δάσος. Έτσι ονομάζεται. Λειτουργική συστολικό φύσημα συναντά το μιτροειδούς και πνευμονικής στόμα και αυτός ο τύπος decrescendo κρεσέντο που τελειώνει πριν από τη συστολή και αναφέρεται στη ροή του αίματος από τη δεξιά ή την αριστερή κάθετη στην πνευμονική αρτηρία ή την αορτή. Καλύτερη ακούσει σε αδύνατους ανθρώπους. Σε πλήρη έμπνευση μπορεί να χαθεί ή να μειωθεί σε ένταση, ενώ παρέχει πλήρη εκπνοή μπορεί να ενισχύσει σημαντικά CATIA. Clear συστολικό φύσημα είναι πιθανώς ουσιαστικά οργανικά. Κάθε συστολικό φύσημα, το οποίο παρακολουθείται και Trilla επί μίας περιοχής βαλβιδοπάθεια υπέρ των βαλβίδων, εκτός εάν πρόκειται για την ακραία αναιμία, θόρυβος που μπορεί να ακουστεί στην κορυφή της καρδιάς, συνήθως χαρακτήρα και το αποτέλεσμα των μεταβολών μιτροειδών βαλβίδων. Διαδίδεται προς τα αριστερά μασχάλη ή μεσοπλάτιου περιοχή και ο χαρακτήρας του είναι οργανικά. Συστολικό φύσημα πάνω από την αορτή μεταφέρεται στην καρωτιδική αρτηρία ή την άνω περιοχή μεσοπλάτιου όταν πρόκειται για οργανικά αλλαγές στις βαλβίδες ή αορτική αορτικής βάσεως διαστολής. Αυτός ο θόρυβος είναι συχνά ακούγεται καλά στην κορυφή της καρδιάς.

Διαστολική φυσήματα μπορεί να οφείλεται σε διαστολή της καρδιάς (οξεία μυοκαρδίτιδα, σοβαρή αναιμία), διαστολή των αορτικών δακτυλίων (προφέρεται υπέρταση), καρδιακών βαλβίδων ή παραμόρφωση λόγω ενδοκαρδιακά διακλαδώσεις. Προκειμένου να εντοπίσει τη διαστολική φύσημα προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στην tigestol.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" Cardiology: signs of disease
Close