Αρτηριοσκληρωτική καρδιακή νόσο - αρτηριοσκλήρωση

Αρτηριοσκληρωτική καρδιακή νόσο - αρτηριοσκλήρωση

arteriosclerosis
arteriosclerosis

Αρτηριοσκληρωτική καρδιακή νόσο στεφανιαίας αθηροσκλήρωσης ή αρτηρίας είναι η πιο κοινή αιτία των καρδιαγγειακών συμβαμάτων και θανάτου. Θεωρείται ότι μια ανώμαλη μεταβολισμό λιπιδίων είναι υπεύθυνη για τη συσσώρευση λίπους σε αιμοφόρα αγγεία και ινοποιητική ιστών σε ένα μέρος. Αυτή η στένωση λόγω της απόθεσης λίπους ονομάζεται πλάκα και προκαλείται από υπέρταση, υψηλά επίπεδα χοληστερόλης, υψηλό σάκχαρο στο αίμα και άλλα. Αυτή η αλλαγή επιφέρει προοδευτική απόφραξη περικαρδιακή τμήμα των στεφανιαίων αρτηριών και των μεγάλων κλαδιά τους.

Ο καρδιακός μυς είναι ισχυρότερη από την πρώτη αυξημένη προσπάθεια και δουλειά, αλλά δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο επ 'αόριστον. Στο έργο του, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές πάροδο του χρόνου. Η καρδιά αυξάνει με την αύξηση της προσπάθειας, όπως και κάθε άλλος μυς. Με τα χρόνια, εάν δεν επηρεάζεται από ορισμένες φλεγμονώδεις διεργασίες, η καρδιά αρχίζει να επεκτείνει. Παρατεταμένη μυϊκή του εξασθενεί και δεν είναι πλέον σε θέση να λειτουργήσει κανονικά και να παρέχουν επαρκή αίμα των σημαντικών οργάνων της ζωής. Κίνηση γίνεται πιο δύσκολη, που ακολουθείται από ταχεία κόπωση, αίσθημα παλμών, σύντομη αναπνοή και ασφυξίας κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων κόπωση.

Η άμεση αιτία αυτών των αλλαγών στην καρδιά είναι αρτηριοσκλήρωση. Αρτηριοσκληρωτικές καρδιές φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τα αιμοφόρα αγγεία τους, στεφανιαίας αρτηρίας και τα κλαδιά του λόγω αγγειακών παθήσεων που προκαλούνται επιληπτικές κρίσεις και το καρδιακό έμφραγμα.

Παράγοντες κινδύνου (καθορίστηκε με βάση τα αποτελέσματα), που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της ισχαιμικής καρδιακής νόσου, όπως η γενετική προδιάθεση, η υψηλή αρτηριακή πίεση, σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστερολαιμία και υπερτριγλυκεριδαιμία. Άλλες λιγότερο σημαντικοί παράγοντες περιλαμβάνουν την παχυσαρκία και η αντίστοιχη φυσική σύνταγμα επίσης να οδηγήσει σε αθηροσκλήρωση.

Άνδρες προσβάλλονται πιο συχνά από τις γυναίκες με αρτηριοσκλήρυνση, και ότι η αναλογία 4:1. Πριν από σαράντα χρόνια η αναλογία ήταν 8:1, και 1:1 κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 70. Οι άνδρες ήταν πιο έντονα συμπτώματα της νόσου στην ηλικία μεταξύ 50-60 ετών σε γυναίκες μεταξύ 60-70 ετών. Προχωρημένο βαθμό της αθηροσκληρωτικής στεφανιαίας νόσου, ακόμη και πλήρης απόφραξη μπορούν να παραμείνουν κλινικά απαρατήρητα. Μπορεί να ανιχνευθεί από τύχη, μετά το θάνατο από άλλα αίτια. Προς το παρόν είμαστε ακριβώς στέκεται στη διάθεση στεφανιογραφία ως το μόνο μέσο με το οποίο είναι δυνατόν να προσδιοριστεί ο εντοπισμός και ο βαθμός της στένωσης. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των κλινικών συμπτωμάτων και την έκταση της νόσου.

Brain εντοπισμός της αρτηριοσκλήρυνσης γενικά ακολουθείται από μια προοδευτική επιδείνωση της μνήμης, αποπροσανατολισμός στον χώρο και τον χρόνο, απουσία ψυχολογική, μπορεί να υπάρχει διαταραχή της όρασης και της ομιλίας, η απώλεια ευαισθησίας του δέρματος σε εξωτερικά ερεθίσματα, μια ξαφνική απώλεια της μυϊκής δύναμης σε ένα ή περισσότερα άκρα , ή η αλληγορική εγκεφαλική θρόμβωση. Καρδιακές εντοπισμός μπορεί να οδηγήσει σε προοδευτική νεφρική σύσπαση ικανότητα του καρδιακού μυός, που οφείλεται στην έλλειψη οξυγόνου που παρέχεται από μικρές ποσότητες αίματος που φτάνει, μπορεί να υπάρχουν διαταραχές του καρδιακού ρυθμού παλμών συστολής, λαμπυρίζοντα, παροξυσμική ταχυκαρδία. Αν είστε κολλημένοι σε αρτηριοσκλήρωση αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν τα κάτω άκρα, μπορεί να υπάρχουν σπασμωδικές πόνος μετά το περπάτημα, μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος και των άκρων, αργότερα, γάγγραινα, πάχυνση και το σκούρο χρώμα του δέρματος. Αν η διεργασία είναι εντοπισμένη στις νεφρικές αρτηρίες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ήπια νεφρική λειτουργία ή υπέρταση. Η κατάσταση έγινε πιο σοβαρή στα νεφρά προκύπτει όταν κατά πλάκας μικρών αιμοφόρων αγγείων ». Γεροντικές αρτηριοσκλήρυνση μεγαλώνει με την γήρανση του συνόλου του οργανισμού και θεωρείται ένα φυσιολογικό φαινόμενο που οφείλεται στην γήρανση των αρτηριών.

Αν υποψιάζεστε ότι πάσχουν από αθηροσκλήρωση επικοινωνήσετε αμέσως με το γιατρό σας και να του πω τα συμπτώματα που έχετε παρατηρήσει. Ο γιατρός θα καθορίσει τη θεραπεία, εάν, μετά από δοκιμές διαπιστωθεί ότι πάσχετε από αθηροσκλήρωση. Η θεραπεία εξαρτάται από τα συμπτώματα και την έκταση της ασθένειας. Είναι πολύ σημαντικό να είναι μπροστά της αθηροσκλήρωσης κατά τη χρονική στιγμή, διότι τότε η θεραπεία μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα και δεν θα προκαλέσει σοβαρή ασθένεια.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" arteriosclerosis
Close