Βηματοδοτών αντικατάσταση της μπαταρίας

Βηματοδοτών αντικατάσταση της μπαταρίας

pacemaker battery replacement
pacemaker battery replacement

Όταν μιλάμε για έναν βηματοδότη, στην πραγματικότητα αναφέρεται σε σύστημα βηματοδότησης: βηματοδότη, ηλεκτρόδια βηματοδότησης, και το πρόγραμμα. Τα δύο μέρη του συστήματος αυτού εμφυτεύεται στο σώμα: βηματοδότη και των ηλεκτροδίων. Ο βηματοδότης είναι μια μικρή μεταλλικό περίβλημα που αποτελείται από ηλεκτρονικά κυκλώματα και μπαταρίες. Ο βηματοδότης στέλνει ένα ηλεκτρικό ερέθισμα στην καρδιά σε ακριβή χρόνο. Ηλεκτρόδια βηματοδότησης ήταν μονωμένο καλώδιο που μεταφέρει ηλεκτρικά ερεθίσματα από το βηματοδότη στην καρδιά να προκαλέσει καρδιακή συστολή.

Το τρίτο μέρος του συστήματος βηματοδότησης, ο προγραμματιστής είναι συνήθως βρίσκεται δίπλα από το νοσοκομείο ή την κλινική. Μια νοσοκόμα ή γιατροί χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο υπολογιστή για να ελέγξει το έργο του βηματοδότη και αν χρειαστεί να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του βηματοδότη.

Ο βηματοδότης είναι μια πηγή ενέργειας συστήματος βηματοδότησης. Περιέχει, επίσης, στον εαυτό του την ηλεκτρονική η οποία αποφασίζει πότε να τονώσει την καρδιά. Μέσα βηματοδότη περίβλημα τιτανίου είναι μπαταρία και ηλεκτρονικό κύκλωμα. Μπαταρίας βηματοδότη παρέχει ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη διέγερση της καρδιάς. Μικρές, μπαταρία λιθίου διαρκεί συνήθως για αρκετά χρόνια. Όταν η μπαταρία του βηματοδότη έχει εξαντληθεί, είναι απαραίτητο να κάνουμε μια αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη.

Ένα ηλεκτρικό κύκλωμα είναι σαν ένα μικρό υπολογιστή μέσα στο βηματοδότη. Είναι μετατρέπει την ενέργεια από την μπαταρία του βηματοδότη σε ηλεκτρικούς παλμούς που ο ασθενής δεν αισθάνεται, επειδή είναι εντελώς ανώδυνη. Ένα ηλεκτρικό κύκλωμα αποφασίζει πότε και με την οποία η ενέργεια θα τονώσει την καρδιά.

Ένα μπλοκ συνδέσμου είναι ένα διαφανές πλαστικό που βρίσκεται στην κορυφή του μεταλλικού περιβλήματος του βηματοδότη. Ένα μπλοκ συνδέσμου είναι ο τόπος όπου το ηλεκτρόδιο βηματοδότησης συνδέεται σε ένα βηματοδότη.

Βηματοδοτών διαδικασία αντικατάστασης μπαταρίας

Όταν το σήμα βηματοδότη ότι η μπαταρία του βηματοδότη είναι αδύναμη, θα πρέπει να προγραμματίσετε τις επισκέψεις στον γιατρό για να προγραμματίσετε μια αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη. Η μπαταρία του βηματοδότη δεν θα σταματήσει να λειτουργεί αμέσως μετά την σηματοδότηση.

Μία ημέρα πριν από την μπαταρία διαδικασία αντικατάστασης του βηματοδότη, μην τρώτε ή πίνετε κάποια υγρά.

Αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη συνήθως περνά μέσα από την παλιά ουλή στο στήθος από την εφαρμογή ενός βηματοδότη. Όταν έρθει η ώρα για την αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη, ο βηματοδότης παλιό αντικαθίσταται με ένα νέο, και όχι μόνο η μπαταρία του βηματοδότη. Βγάλτε την παλιά βηματοδότη και στη θέση του θέσει ένα νέο βηματοδότη, αν ο τόπος δεν δημιουργούν προβλήματα για τον ασθενή. Η διαδικασία για την αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά. Μετά την αλλαγή της μπαταρίας του βηματοδότη, θα πρέπει να είναι περιορισμένες κινήσεις των χεριών για λίγες ημέρες. Η αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη είναι μια ανώδυνη διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντικατάστασης της μπαταρίας του βηματοδότη ο ασθενής θα καθορίσουν για να πάει κάτω από τοπική αναισθησία ή πλήρη. Εάν ένας ασθενής επιλέγει έναν τοπικό, μετά την ανάρρωσή του αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη είναι πολύ πιο γρήγορα.

Μετά την μπαταρία διαδικασία αντικατάστασης του βηματοδότη, θα πρέπει να έχετε μια συνοδεία στο σπίτι, επειδή κατά τη διάρκεια της αναισθησίας χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται, δεν έχετε συνοδό, βηματοδότη διαδικασία αντικατάστασης της μπαταρίας θα πρέπει να καθυστερήσει. Μετά την μπαταρία διαδικασία αντικατάστασης του βηματοδότη θα λάβετε μια προσωρινή κάρτα αναγνώρισης για βηματοδότη σας. Ανάκαμψη μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας του βηματοδότη συνήθως διαρκεί μερικές ημέρες.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την μπαταρία για ένα βηματοδότη, το οποίο θα λάβει την ενέργεια από την καρδιά και αυτό θα είναι μια μόνιμη λύση. Η νέα δύναμη της μπαταρίας του βηματοδότη θα είναι 10 microwatts το οποίο είναι αρκετό για την ασφαλή λειτουργία των βηματοδοτών. Μπαταρίες βηματοδότη θα πρέπει να τροφοδοτείται από ένα καρδιακό ρυθμό της τάξης του 7-700 παλμούς ανά λεπτό. Αυτή η περιοχή είναι περισσότερο από επαρκής για την ασφαλή λειτουργία.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" pacemaker battery replacement
Close