Holter της παρακολούθησης

Holter της παρακολούθησης

Holter
Holter

Holter ΗΚΓ παρακολούθηση είναι μια μη επεμβατική διαγνωστική διαδικασία που εκτελείται σε νοσοκομείο ή περιπατητική συνθήκες. Ο ασθενής τοποθετείται, ηλεκτρόδια στο στήθος, οι οποίες συνδέονται με τη συσκευή (μεγέθους ενός κινητού τηλεφώνου). Η συσκευή, Holter ηλεκτροκαρδιογραφήματα καταγραφής ΗΚΓ του ασθενούς όλη την ώρα. Holter είναι συνήθως φοριέται για 24 ώρες. Κατά τη διάρκεια των ασθενών φορώντας συσκευή δεν μπορεί λουτρά, μετακινήστε τα καλώδια και αφαιρέστε τα ηλεκτρόδια. Ασθενής φορώντας ένα Holter, εκτελέστε συνήθεις καθημερινές δραστηριότητες, η οποία καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής.

Όταν χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της καρδιάς, τότε τα ηλεκτρόδια συνδέονται όλον το στήθος να δέχεται τα ηλεκτρικά σήματα της καρδιάς και στέλνουν σήματα στην φορητή συσκευή που τα καταγράφει. Για να αποφευχθεί η διαταραχή της μυϊκής δραστηριότητας στο στήθος μου που οδηγούν σε λάθος εικόνα της παρακολούθησης Holter, τα ηλεκτρόδια συνδέονται με την οστεώδη μέρος του θώρακα. Κάθε σύστημα παρακολούθησης Holter ΗΚΓ αποτελείται από υλικό που καταγράφει τα ηλεκτρικά σήματα από την καρδιά και το λογισμικό μετά την ανάλυση αυτών των σημάτων. Holter δοκιμής ελέγχου είναι ανώδυνη, αλλά μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία κατά τη διάρκεια του ύπνου και μερικοί ασθενείς πρέπει να να ξυρίσει στήθος αποδίδει τα ηλεκτρόδια, είναι επίσης σημαντικό ότι ο ασθενής μπορεί να είναι αλλεργικός σε ταινία κόλλες των ηλεκτροδίων, τα οποία τελικά πέφτουν, αλλά ο ασθενής είναι ενημερωθείτε πώς να τα επιστρέψει στον τόπο.

Μετά την απομάκρυνση της συσκευής παρακολούθησης Holter από τον ασθενή, ο καρδιολόγος τη μεταφορά δεδομένων από τη συσκευή σε έναν υπολογιστή και αναλύει ΗΚΓ του ασθενούς. Καρδιολόγοι βάσει της ανάλυσης του ΗΚΓ, να καθορίσει αν υπάρχουν διαταραχές στον καρδιακό ρυθμό, διαταραχές του καρδιακού παλμού, ισχαιμικό επεισόδιο.

Υπάρχουν, επίσης, οι ασύρματες συσκευές παρακολούθησης Holter ότι με τη βοήθεια του κινητού τηλεφώνου στέλνει σήματα στον καρδιολόγο σας, μειονέκτημα τους είναι ότι πρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες κάθε 2 ημέρες.

Holter ΗΚΓ παρακολούθηση χρησιμοποιείται κυρίως για:

Ανίχνευση και ταξινόμηση της καρδιακής αρρυθμίας σε ασθενείς με καρδιακή νόσο ή σε ασθενείς με συμπτώματα που θα μπορούσαν να προκληθούν από αρρυθμία.

Διαφορική διάγνωση (ζάλη, βραχυπρόθεσμη απώλεια της συνείδησης).

Σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή ή κολπικό αρρυθμίες, παροδική που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μετά από μια καρδιακή προσβολή ή καρδιακή νόσο των μυών, μπορεί να υπάρχει μια σειρά από διαταραχές του καρδιακού ρυθμού, που μπορεί να περάσει απαρατήρητη, και συνεπώς, η ανίχνευση τους απαιτεί τη χρήση της παρακολούθησης Holter.

Η επιλογή του προσωπικού για το ειδικό τέλος (πιλότους, δύτες, αλεξιπτωτιστές, αστροναύτες, κλπ).

Ο έλεγχος του βηματοδότη.

Η επιλογή και η ανίχνευση των σκοτεινών καρδιακών παθήσεων στους αθλητές.

Έρευνα.

Holter ΗΚΓ συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση:

Κολπική μαρμαρυγή της καρδιάς.

Πολυεστιακή κολπική ταχυκαρδία (ταχυκαρδία που σχηματίζεται από ένα μεγάλο αριθμό θέσεων στην καρδιά).

Αίσθημα παλμών.

Παροξυσμική supraventricularis ταχυκαρδία.

Ο προσδιορισμός της αιτίας της ταχείας κόπωση.

Αργός καρδιακός ρυθμός (βραδυκαρδία).

Κοιλιακή ταχυκαρδία.

Αιφνίδιος θάνατος στην οικογένεια.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" Holter monitoring
Close