Καρδιολογία: Γενικές Συμβουλές

Καρδιολογία: Γενικές Συμβουλές

ECG - cardiology
ECG - cardiology

Πλήρης διάγνωση της καρδιαγγειακής νόσου καθεμίας αποτελούμενης από τον προσδιορισμό της αιτιολογίας, προσδιορισμό των δομικών αλλαγών, για τον καθορισμό των φυσιολογικών ανωμαλιών, να εκτιμήσουμε την υπόλοιπη λειτουργικής ικανότητας της καρδιάς. Η θεραπεία και πρόγνωση βασίζεται σε μια σαφή κατανόηση αυτών των τεσσάρων παραγόντων.

Η αιτιολογία αυτή καθορίζεται επί τη βάσει των χρόνων ιστορικό του ασθενούς, συγκεκριμένες αλλαγές, οι εργαστηριακές εξετάσεις, όπως: αντι στρεπτομυκίνη λυσίνη μηδέν τίτλο, σε ορολογική δοκιμή για τον προσδιορισμό σύφιλη, ιώδιο δοκιμή πρωτεΐνη ορού ή δοκιμή ένζυμο. Ανωμαλίες της καρδιακής δομής και των λειτουργιών του μπορεί να καθοριστεί μέσω της προσεκτικής φυσική εξέταση, η οποία είναι αναγκαίο να προστεθεί ακτίνων-Χ και ΗΚΓ ευρήματα. Καρδιακό καθετηριασμό είναι απαραίτητη για να καθοριστεί το μέγεθος santa και τη μέτρηση των πιέσεων στους θαλάμους της καρδιάς, της αορτής και της πνευμονικής αρτηρίας. Μέτρηση της βαφής καμπύλες που χρησιμοποιούνται σε ορισμένες περιπτώσεις ανεξήγητης δεξιά - αριστερά και αριστερά-δεξιά Σάντα. Angio καρδιογραφία σε δύο κατευθύνσεις cineangiographic χρησιμοποιούνται για να δείξουν την ανατομία του συγγενείς και επίκτητες ανωμαλίες, η έκταση της βαλβίδας ανεπάρκεια, όγκοι καρδιά, κλπ.

Ένα φαινόμενο nonspecific

Τα πιο κοινά συμπτώματα των καρδιακών παθήσεων είναι: δύσπνοια, κόπωση, πόνος στο στήθος και αίσθημα παλμών. Ωστόσο, καθώς δεν έχει σημασία ποια από τα παραπάνω συμπτώματα μπορούν να βρεθούν σε νόσους που δεν σχετίζονται με την καρδιά, την σωστή ερμηνεία των συμπτωμάτων εξαρτάται από τη συστηματική εξέταση και διαγνωστικές μελέτες. Μια δύσπνοια που προκαλείται από καρδιακή νόσο είναι συνήθως συνδέεται με αυξημένη καρδιά και άλλες δομικές και φυσιολογικές διαταραχές. Ο πιο κοινός τύπος της δύσπνοιας που προκαλούνται από τις καρδιακές παθήσεις είναι η κόπωση της δύσπνοιας με δύσπνοια που εμφανίζεται ακόμη και σε μέτρια κόπωση, όπως μπορείτε να σπάσει τις διακοπές. Μια δύσπνοια ortopnoa σε ύπτια θέση, η οποία εξαλείφει την καθιστή θέση. Υπάρχει μόνο σε προχωρημένο στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Μια παροξυσμική νυκτερινή δύσπνοια ξαφνικά ξύπνησε από τον ύπνο τους ασθενείς και τον ανάγκασε να καθίσει στο κρεβάτι ή να στέκονται όρθιοι. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα συμπτώματα της αριστερής κοιλίας ή χαλάρωση πολύ έντονη στένωση μιτροειδούς.

Δύσπνοια τύχη κόπωση και σε άλλες περιπτώσεις που δεν σχετίζονται με καρδιακές παθήσεις. Ετσι, για παράδειγμα, μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα με ασθενή φυσική κατάσταση, στην παχυσαρκία, ατονία, σε μεγάλη ηλικία, ασθενείς με χρόνια πνεύμονα, αναιμία και απόφραξη των αεραγωγών. Ορθόπνοια μπορεί να συμβεί σε πολύ παχύσαρκους ασθενείς με ασκίτη, ανεξάρτητα από την αιτία, των γαστρεντερικών διαταραχών που προκαλούν κοιλιακή διάταση και στο τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Μια παροξυσμικής νυκτερινής δύσπνοιας μπορεί να συμβεί σε ενήλικες σε περιπτώσεις πρώτη επίθεση, το βρογχικό άσθμα, και περιπτώσεις απόφραξης των αεραγωγών που προκαλείται από παρατραχειακών όγκους. Άγχος κράτος και καρδιακή νεύρωση μπορεί επίσης να προκαλέσει δύσπνοια. Αυτοί οι ασθενείς συχνά αναφέρουν ότι δεν είναι σε θέση να αναπνεύσει καλά. Μια δύσπνοια ψυχογενής συνδέεται με οξεία αναπνευστική αλκάλωση η οποία οδηγεί σε ψυχικές διαταραχές, παραισθησίες των άκρων ή γύρω από το στόμα, και στη συνέχεια να τετανία, τρόμο και φόβο. Κόπωση, η οποία μπορεί να διορθωθεί υπόλοιπο προκαλείται κυρίως από μια μείωση στην καρδιακή λειτουργία. Αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική δυσκολία σε συγγενείς ανωμαλίες της καρδιάς, πνευμονική καρδία, ή της μιτροειδούς βαλβίδας στην οποία, επιπλέον, είναι πιο περίπλοκη και πνευμονική υπέρταση. Εξασθένιση, χρόνια κόπωση και υπνηλία, που δεν βελτιώνονται μετά από ανάπαυση είναι συνήθως προκαλείται από ψυχικές αλλαγές, όπως η κατάθλιψη, η καρδιακή νεύρωση και της μακροχρόνιας φροντίδας, ή μπορεί να είναι ένα συστατικό του «ενός neurocirculatory εξασθένιση." Οργανικές αιτίες της κόπωσης περιλαμβάνουν: χρόνιες μολύνσεις, αναιμία, ενδοκρινικές και μεταβολικές μεταβολές, χρόνια δηλητηρίαση, η χρήση των καταθλιπτικών και καταπραϋντικά φάρμακα, κακοήθεια, η νόσος του κολλαγόνου, καθώς και το σύνολο των εξουθενωτική ασθένεια.

Πόνος στο στήθος

Ο πόνος στο στήθος μετά εμφανίζεται σε καρδιαγγειακές μεταβολές, στηθάγχη (αυτός ο πόνος προκαλείται από διαλείπουσα ισχαιμικού μυοκαρδίου), έμφραγμα του μυοκαρδίου? Mioperikarditis, στην περίπτωση της παρουσίας υγρού στο περικάρδιο με καρδιακή επιπωματισμός, αορτική ανατομή ή ανεύρυσμα του τοιχώματος αορτής, πνευμονική εμβολή ή πνευμονικό έμφραγμα.

Ο πόνος στο στήθος είναι ένα από τις πιο συχνές διαταραχές σε ασθενείς που παραπονιούνται. Είναι απαραίτητο να εξεταστεί προσεκτικά η ποιότητα του, την τοποθεσία, διάδοση, τη διάρκεια, και οι παράγοντες που επιταχύνουν, να επιδεινώσει ή να αφαιρέσει τον πόνο. Είναι απαραίτητο να γίνουν πολλές σειριακή εξέταση και εργαστηριακές εξετάσεις. Εκτός από τη σύσταση και δοκιμές κόπωσης, θεραπευτικές δοκιμές, και επιλεκτική στεφανιαία cineangiography. Ωστόσο, ορισμένες άλλες ασθένειες που δεν έχουν σχέση με την αλλαγή της καρδιάς που ακολουθείται από πόνο στο στήθος και δύσκολο να διακριθεί από καρδιακή νόσο. Αυτές περιλαμβάνουν: ασθένεια ή αρθρίτιδα και δισκοβολία στο άνω ή κάτω θωρακική μέρη της σπονδυλικής στήλης, νεύρωση καρδιάς, neurocirculatory εξασθένιση και άλλες συναισθηματικές μεταβολές, ολισθαίνουσα διαφραγματοκήλη, οξεία ή χρόνια χολοκυστίτιδα, Οξεία παγκρέατος, cardiospasm, έλκους του στομάχου, του οισοφάγου πόνος, αλλαγές που προκαλούν εντοπισμένος πόνος στο θωρακικό τοίχωμα, θωρακικά στέλεχος ή φλεγμονή των μεσοπλεύριους μυς και τους συνδέσμους, μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου σύνδρομο, αυτόματου πνευμοθώρακα, πλευρίτιδα, παθήσεις του νωτιαίου ορδές, τον καρκίνο του μεσοθωρακίου, κακοήθεις αλλαγές στα πλευρά και σπονδύλων, εμφύσημα του μεσοθωρακίου.

Αίσθημα παλμών

Οι ξαφνικές απώλειες της συνείδησης και ακανόνιστη δράση της καρδιάς είναι τα πιο συνηθισμένα παράπονα των καρδιακών ασθενών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αίσθημα παλμών προκύπτει λόγω του φόβου ή ανησυχίας προκύπτει εξαιτίας της προϋπάρχουσας καρδιακής νόσου ή λόγω των μακροπρόθεσμων συναισθηματικές αλλαγές όπως π.χ.. επειδή neurocirculatory εξασθένιση. Οργανικά αίτια είναι αναιμία, θυρεοτοξίκωση, αδυναμία και παροξυσμική ταχυκαρδία.

Συνήθως περιγράφει δύο τύπους αίσθημα παλμών: φλεβοκομβική ταχυκαρδία, γρήγορη και σκληρό χτύπημα που μπορεί να αρχίσει σταδιακά ή απότομα, αλλά εξακολουθεί να επιβραδύνεται σταδιακά εμφανίζεται στην άσκηση ή κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Πρόωρα συστολές κοιλίας προκαλέσει την καρδιά σε συγκεκριμένες αισθήσεις όπως π.χ.. "Παράκαμψη σοκ» ή «αδιέξοδο και πάλι απεργία.« Οι ασθενείς με παροξυσμική ταχυκαρδία περιγράφουν την πραγματική αίσθηση της γρήγορης, τακτική ή αίσθημα παλμών "φτερουγίζει". Αυτή η αίσθηση αρχίζει ξαφνικά, διαρκεί λίγα λεπτά ή ώρες, και σταματά ξαφνικά. Σε νεότερους ασθενείς, δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα, εκτός από τις περιπτώσεις, όταν μια επίθεση επεκτείνεται. Σε ηλικιωμένους ασθενείς, παροξυσμική αρρυθμίες μπορεί να οδηγήσει σε στηθάγχη, συμφορητική καρδιακή λειτουργία, ή συγκοπή. Παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή εμφανίζεται ως μια γρήγορη και ακανόνιστη δράση που ξεκινά και σταματά απότομα. Οι ασθενείς συνήθως δεν διαμαρτύρονται για την εμφάνιση της χρόνιας κολπικής μαρμαρυγής και πτερυγισμού για, εκτός από τις περιπτώσεις, όταν μετά από προσπάθειες επιταχύνθηκε δράση και τον ενθουσιασμό του Εμπορίου. Για το σκοπό της διάγνωσης, είναι απαραίτητο να ληφθεί ένα ECG κατά τη διάρκεια επεισοδίων των παλμών. Ωστόσο, και άλλοι κλινικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή της διάγνωσης. Είναι αναγκαίο να παρατηρηθεί η κλινική δράση της καρδιάς, ο καρδιακός ρυθμός και ο ρυθμός, οι επιπτώσεις της κόπωσης και της πίεσης επί της καρωτιδικής αρτηρίας. Προσθέστε σε αυτό από την ηλικία του ασθενούς και ενδεχομένως άλλων ασθενειών. Αν λάβουμε υπόψη όλα τα παραπάνω στοιχεία της διάγνωσης μπορεί να συσταθεί χωρίς ΗΚΓ.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" Cardiology: General Tips
Close