Ακατάλληλο φλεβοκομβική ταχυκαρδία

Ακατάλληλο φλεβοκομβική ταχυκαρδία

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Ακατάλληλο φλεβοκομβική ταχυκαρδία είναι μια διαταραχή του καρδιακού ρυθμού ή τη μορφή της αρρυθμίας στην οποία η καρδιακή συχνότητα ηρεμίας είναι πολύ υψηλό μεγαλύτερη από 100 παλμούς ανά λεπτό. Ακόμη και μια μικρή άσκηση ή ψυχολογικό στρες μπορεί να οδηγήσει σε ένα άλμα σε μια καρδιακού ρυθμού που οδηγεί σε μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό (ταχυκαρδία), δύσπνοια, κόπωση, άτυπο προκάρδιο άλγος, θολή όραση, εφίδρωση, κεφαλαλγία και δυσανεξία στην άσκηση. Προτεινόμενες μηχανισμούς ακατάλληλη φλεβοκομβική ταχυκαρδία περιλαμβάνουν ενισχυμένη αυτοματισμός ΑΕ κόμβο, προσαρμογή σε αυτόνομη λειτουργία που σχετίζεται με αυξημένη δραστικότητα συμπαθητικού νευρικού ή ελαττωμένη δραστικότητα του συστήματος και μείωσε πιεσοϋποδοχέα αντανακλαστικό έλεγχος, αριθμός ερευνών έχει βρει αυτοαντισώματα που ενεργοποιούν βήτα αδρενεργικούς υποδοχείς. Πριν από την ίδρυσή της, η ακατάλληλη φλεβοκομβική ταχυκαρδία, θα πρέπει καταρχήν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο άλλων τύπων φλεβοκομβική ταχυκαρδία.

Ακατάλληλο φλεβοκομβική ταχυκαρδία είναι πιο συχνή στις γυναίκες στα τέλη του '20 και στις αρχές του 30 χρόνια και έχουν συμπτώματα για αρκετούς μήνες. Η καρδιά του ασθενούς σε ανάπαυση χτυπά πάνω από 100 παλμούς ανά λεπτό, αλλά πτώση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ η παραμικρή κούραση πήγε μέχρι 150 παλμούς ανά λεπτό.

Για τη διάγνωση του ακατάλληλη φλεβοκομβική ταχυκαρδία δεν υπάρχουν επίσημα διαγνωστικά κριτήρια και η διάγνωση γίνεται με βάση την εξαίρεση όλων των άλλων λόγων για φλεβοκομβική ταχυκαρδία, τυπικά είδη υπερκοιλιακή ταχυκαρδία πρέπει να αποκλειστεί, η μελέτη της δομής και του περιεχομένου της κανονικής εξάπλωση της ηλεκτρικής δραστηριότητας πάνω από το αίθριο, νυχτερινή βουτιά στον αριθμό των καρδιακών παλμών ανά μονάδα χρόνου, ακατάλληλη αριθμό των καρδιακών παλμών ανά μονάδα του χρόνου απόκρισης για τη σωματική προσπάθεια, τον αριθμό των καρδιακών παλμών ανά μονάδα χρόνου σε μια ημέρα περισσότερους από 95 παλμούς ανά λεπτό, χαμηλή αρτηριακή πίεση είναι μερικές φορές παρατηρήσει.

Δεν είναι ακόμη θεσπίσει φυσική αιτία ακατάλληλη φλεβοκομβική ταχυκαρδία που τελικά εξαφανίζεται και αντιμετωπίζεται για αρκετά χρόνια. Ασθενείς με ακατάλληλη φλεβοκομβική ταχυκαρδία είναι ευαίσθητα στην αδρεναλίνη και ακόμη μικρές δόσεις μπορεί να προκαλέσουν ταχυκαρδία, συνεπώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν βήτα αποκλειστές. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αναστολείς ασβεστίου που μπορούν να μειώσουν το υψηλό καρδιακό ρυθμό, αλλά χρησιμοποιούνται πολύ σπάνια. Ακατάλληλο φλεβοκομβική ταχυκαρδία μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις παραπάνω και κάποιες άλλες μεθόδους, αλλά απαιτεί καλή επικοινωνία μεταξύ του ασθενούς και του γιατρού, γιατί η θεραπεία προχωρά σε πειραματική βάση και απαιτεί μεγάλη εμπιστοσύνη. Υπάρχουν εναλλακτική-μέθοδος ως η πρόσληψη αλατιού αύξηση (με την υποστήριξη του γιατρού), εκτομή της φλεβοκόμβος ή αναμονή επειδή έχει αποδειχθεί ότι η ασθένεια εξαφανίζεται πάροδο του χρόνου.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" Inappropriate sinus tachycardia
Close