Βραδυκαρδία συμπτώματα

Βραδυκαρδία συμπτώματα

Bradycardia symptoms
Bradycardia

Η βραδυκαρδία είναι μια καρδιακή αρρυθμία, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα πολύ αργό κτύπο της καρδιάς, γενικά χαμηλότερη από 60 παλμούς το λεπτό. Αυτό οδηγεί στην καρδιά δεν μπορεί να αντληθεί αρκετό πλούσιο σε οξυγόνο αίμα μέσα στο σώμα. Βραδυκαρδία συμπτώματα δεν είναι τα ίδια για όλα τα άτομα με καρδιακή νόσο, για μερικούς ανθρώπους δεν προκαλεί προβλήματα ούτε τα συμπτώματα εμφανίζονται, σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι που είναι σωματικά ικανός, για παράδειγμα αθλητές που προπονούνται σε τακτικά υπόλοιπα έχουν ένα πολύ βραδύ χτύπο της καρδιάς.

Βραδυκαρδία συμπτώματα είναι κόπωση, αδυναμία, δύσπνοια, λιποθυμία, ζάλη, προβλήματα μνήμης και προβλήματα ύπνου.

Το πιο κοινό σύμπτωμα είναι η κόπωση βραδυκαρδία, η οποία παρουσιάζεται επειδή αργός καρδιακός ρυθμός και εμφανίζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Σε ορισμένα άτομα μπορεί να προκαλέσει μια έλλειψη δύναμης για την εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Σύμπτωμα, η οποία επίσης ανήκει στην βραδυκαρδία είναι η λιποθυμία η οποία προκαλεί προσωρινή απώλεια της συνείδησης. Λιποθυμία είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα της βραδυκαρδίας, μερικοί άνθρωποι χάνουν εντελώς συνείδηση ​​και μερικά είναι στα πρόθυρα της λιποθυμίας, και αυτό είναι μια πολύ ανησυχητική κατάσταση. Σε αυτή την κατάσταση πιο πιθανό είναι αναγκαία για την εγκατάσταση ενός βηματοδότη να ελέγχει το ρυθμό της καρδιάς.

Σε ορισμένα άτομα με βραδυκαρδία εμφανίζεται σύμπτωμα δύσπνοια συνοδεύεται από πόνο στο στήθος ή ζαλάδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των αισθήσεων. Ζάλη και πόνο στο κεφάλι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Το πρόβλημα με τον ύπνο ανήκει στα συμπτώματα βραδυκαρδία που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια κάποιες νύχτες. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να συμβεί για μερικούς ανθρώπους, αλλά όχι σε άλλες, καθώς και τα άλλα αναφερόμενα συμπτώματα. Σε ασθενείς με χαμηλή καρδιακή συχνότητα μπορεί να συμβεί και εξασθένηση της μνήμης που προκαλεί δυσκολία στο να θυμάται που οδηγούν σε σύγχυση. Αν βραδυκαρδία δεν εκδηλώνουν τα συμπτώματα, τότε δεν χρειάζεται θεραπεία. Σοβαρή βραδυκαρδία μπορεί να οδηγήσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της έλλειψης οξυγόνου στον εγκέφαλο, και ο θάνατος μπορεί να συμβεί αν δεν λαμβάνουν τα αναγκαία θεραπείες για την αύξηση του καρδιακού ρυθμού, είναι επείγον να ανταποκριθεί στο ρυθμό της καρδιάς επανήλθε στο φυσιολογικό με τη θεραπεία-σοκ, μια προσωρινή εμφύτευση βηματοδότη, φάρμακα χορηγούνται μέσω μιας φλέβας και άλλοι.

Εάν αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα βραδυκαρδίας είναι απαραίτητο να να επικοινωνήσετε με τον γιατρό να καθορίσει βραδυκαρδία με εξετάσεις όπως εξέταση αίματος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, άσκηση ΗΚΓ, Holter ρυθμού, κλίση τραπέζι δοκιμή, ηλεκτροφυσιολογίας. Η πιθανότητα να εμφανιστούν συμπτώματα βραδυκαρδίας μεγαλύτερη αν υπάρχει καρδιακή νόσο, εάν παίρνετε ορισμένα φάρμακα, για τα άτομα άνω των 65 ετών και μετά τη χειρουργική επέμβαση καρδιάς, μετά από μια καρδιακή προσβολή, σύνδρομο νοσούντος φλεβοκόμβου, καρδιακό αποκλεισμό.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" Bradycardia symptoms
Close