DDDR βηματοδότη

DDDR βηματοδότη

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker

DDDR βηματοδότη σηματοδοτεί κολπικών και κοιλιακών τιμές και τις αισθήσεις και οι δύο κοιλότητες της καρδιάς. DDDR βηματοδότη έχει έναν αισθητήρα που καταγράφει την ανάγκη για υψηλότερη καρδιακή παροχή και μπορεί να ρυθμίζουν το ρυθμό της καρδιάς αυτόματα. Αν η καρδιά αποτυχία του φυσική λειτουργία του βηματοδότη DDDR βηματοδότη μπορεί να αναλάβει το ρόλο τους και να διασφαλίσουν την περαιτέρω ομαλή λειτουργία της καρδιάς. Μερικές φορές αναφέρεται σε μια διπλή βηματοδότη θαλάμου με την προσαρμοστικότητα, και μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή που χρειάζεται αυτό το είδος του βηματοδότη.

DDDR βηματοδότη συνιστάται για τη θεραπεία των ασθενών με οποιαδήποτε καρδιακό ρυθμό χαμηλότερο από εξήντα παλμούς ανά λεπτό και σε ασθενείς που έχουν σύνδρομο νοσούντος φλεβοκόμβου, κολποκοιλιακό αποκλεισμό, ή και τα δύο από αυτά. Ο τέλειος ασθενής για βηματοδότησης DDDR είναι το ένα με το συνδυασμό του κόμβου sinuatrial και κολποκοιλιακή κομβική δυσλειτουργία στους οποίους βηματοδότησης DDDR βηματοδότη θα αποκαταστήσει την τιμή και την ανταπόκριση κολποκοιλιακός συγχρονισμός. Για κάθε ασθενή ειδικά ένας γιατρός να έχουν αποφασίσει ότι ο ασθενής θα πρέπει να χρησιμοποιείται βηματοδότη DDDR, λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ή απλά μόνο βηματοδότη θαλάμου. Σύγχρονα βηματοδότες DDDR είναι ικανά, πολύπλοκες συσκευές που με νέες λειτουργίες αυτής ενισχύουν αιμοδυναμική και διευκολύνουν τη λειτουργία της καρδιάς του ασθενούς.

DDDR ακρωνύμιο βηματοδότη είναι:

D - Διπλή θάλαμο
D - δεύτερο γράμμα δείχνει το θάλαμο που ανιχνεύεται
D - Πέισερς απάντηση στην ανίχνευση (βάρκα και αναστέλλοντας την ενεργοποίηση βηματοδότησης)
Ε - λειτουργίες προγραμματισμού (Rate Responsive)

DDDR pacmaker νοείται ο βηματοδότης είναι βηματοδότηση ηλεκτρική δραστηριότητα στον κόλπο και την κοιλία και είναι αισθητήρια δραστηριότητα σε καθένα από αυτά. Όταν αισθήσεις μια εκδήλωση πρόκειται να προκαλέσει είτε μία απάντηση ή απλά να αναστείλετε τη βηματοδότηση και η τιμή ανταποκρίνεται. Η θεραπεία για βραδυκαρδία με βηματοδότες παραμένει ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της υγείας του 20ου αιώνα. Πολλοί διαφορετικοί τύποι συσκευών είναι τώρα στην αγορά ως αποτέλεσμα των φυσιολογικών ανακαλύψεις και εξελίξεις στον τομέα της μηχανικής.

Η πλειοψηφία των DDDR δυσλειτουργίες του συστήματος βηματοδότη είναι καλοήθεις, αλλά μερικοί μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή, όπως: κατάπτωση των πνευμόνων, του αίματος δημιουργία στην υπεζωκοτική κοιλότητα, εμβολή αερίου, διάτρηση, μετατόπιση, διαφραγματική διέγερση, περικαρδιακή επιπωματισμός, αιμάτωμα, μόλυνση βηματοδότη, θρόμβος αίματος ...

Μετά την εγκατάσταση του βηματοδότη DDDR μπορούν να βρουν επίσης επιπλοκές προσωρινή καρδιακή βηματοδότηση, όπως entricular ταχυκαρδία, αρτηριακή παρακέντηση, κατέρρευσε πνεύμονα, τραυματισμός του βραχιόνιου πλέγματος, ταχυκαρδία, σταφυλοκοκκική λοίμωξη, λάθος θέση του βηματοδότη. Είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί, επίσης, τα συμπτώματα του συνδρόμου του βηματοδότη που σχετίζονται με την έλλειψη του κολποκοιλιακού (Αν) συγχρονισμού.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" DDDR pacemaker
Close