ΗΚΓ παρακολούθηση

ΗΚΓ παρακολούθηση

ECG monitoring
ECG monitoring

Με μια γραφική εικόνα στο ΗΚΓ μπορούμε να δούμε την ηλεκτρική δραστηριότητα του μυοκαρδίου. Αρχή του ΗΚΓ με βάση το φυσικό νόμο ότι η κινητή σύρμα που περνά μεταξύ των πόλων ηλεκτρομαγνήτης ενεργοποιείται όταν μέσω της ένα ηλεκτρικό ρεύμα περνά. ΗΚΓ είναι τυπωμένο σε χιλιοστά χαρτί, το οποίο το καθιστά εύκολο να προσδιοριστεί η διάρκεια και το πλάτος των μεμονωμένων συμπλοκών, διαστήματα και τμήματα. Κατά την ανάγνωση EKG ρυθμός της καρδιάς προσδιορίζεται, ρυθμό, άξονα, και υπάρχει υπερτροφία και καρδιακή προσβολή.

Παρακολούθηση του ΗΚΓ, το ΗΚΓ για μια περίοδο 30-45 λεπτά. Συχνά οι ασθενείς έρχονται σε παράπονα από μια καρδιά παρακάμπτοντας, ή ταχεία καρδιακό ρυθμό, χωρίς την προηγούμενη καταγραφές ΗΚΓ δεν έδειξε καρδιακές αρρυθμίες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ασθενείς μόνο όταν είχαν κάνει ΗΚΓ ΗΚΓ αρρυθμία και μαγνητοφώνησης διάρκεια είναι μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Σε έναν τέτοιο ασθενή που χρησιμοποιήσαμε, ΗΚΓ παρακολούθηση για μισή ώρα, σχεδόν το 70% των περιπτώσεων είναι τύπου ανωμαλίες του καρδιακού ρυθμού. Βραχυπρόθεσμα χρησιμοποιώντας το ΗΚΓ δεν μπορεί να αξιολογηθεί καρδιακού κινδύνου σε άτομα χωρίς συμπτώματα, τίποτα καλύτερο από μια εξέταση των γεγονότων, όπως το εάν ο ασθενής είναι καπνιστής, αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση ή χοληστερόλη ή οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου. ΗΚΓ δεν συνιστάται για χρήση σε ασθενείς με χαμηλό κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων.

ΗΚΓ παρακολούθηση του ασθενούς είναι σημαντική στην περίπτωση της παροδικής τύπου ανωμαλίες αγωγής, ισχαιμική καρδιακή νόσο.

ΗΚΓ παρακολούθηση δεν χρησιμοποιείται για να εμφανίσει καρδιακή ή παραμόρφωση για την αρτηριακή πίεση, αλλά για να εμφανίσετε την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς. Στην παρακολούθηση ΗΚΓ χρησιμοποιούνται, τα ηλεκτρόδια που είναι συνδεδεμένα σε διάφορα σημεία, συνήθως υπάρχουν 3 καλώδια που συνδέονται με το δεξί χέρι, το αριστερό χέρι και το αριστερό. πόδι, αλλά υπάρχει παρακολούθηση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος με 12 απαγωγές. Για να είναι μια καλή σύνδεση μεταξύ των ηλεκτροδίων και του δέρματος, ΗΚΓ παρακολούθησης χρησιμοποιείται ένα πήγμα που μειώνει την αντίσταση του δέρματος, επειδή είναι ο μόνος τρόπος για την ακριβή ανάγνωση. Εάν χρησιμοποιείτε το 12 απαγωγές ΗΚΓ παρακολούθηση με 12 ηλεκτρόδια κατανεμημένα γύρω από τα άκρα και πέρα ​​από το στήθος μπορεί να παρατηρήσει πολλά ελαττώματα.

Ο ασθενής κατά την άφιξή τους, παγκοσμίως συνδέεται με δέκα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια ΗΚΓ και προσαρμογέα που επιτρέπει την ασύρματη παρακολούθηση ΗΚΓ σε όλα τα γραφεία, σε όλη την επανεξέταση και συζήτηση με τον καρδιολόγο. Το πλεονέκτημα αυτής της σύνδεσης είναι η δυνατότητα μακροχρόνια παρακολούθηση.

ΗΚΓ παρακολούθηση έχει μια συγκεκριμένη διαγνωστική αξία σε ακόλουθες προϋποθέσεις:

Διατάραξη της γεννήτριας ρυθμού

Διαταραχές στο ρυθμό της καρδιάς (αρρυθμία ή μεταβλητό ρυθμό, ταχυκαρδία, ή ταχυκαρδία, βραδυκαρδία, ή αργός καρδιακός ρυθμός, και παρακάμπτοντας beats, καρδιακό αποκλεισμό, κολπική επιμελητήρια, κολπική μαρμαρυγή),

υπερτροφία

Αργή διεξαγωγή του δυναμικού δράσης ερεθισμάτων μέσω των κόλπων και κοιλιών

Ισχαιμική και έμφραγμα του μυοκαρδίου

Περικαρδίτις

Συστηματικές ασθένειες της καρδιάς

Διαταραχή του ισοζυγίου των ηλεκτρολυτών

Κάθε ένα από αυτά τα ελαττώματα και διαταραχές αντικατοπτρίζεται σε ένα συγκεκριμένο και διακριτό τρόπο για να καταγράψει ΗΚΓ και την ερμηνεία του μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει μια σωστή διάγνωση.


Ζητούμε συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη. Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το "healtcare-center.blogspot" ECG monitoring
Close